Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldaladat

Az oldal még 2018. február 3-án nyitotta meg hivatalosan kapuit, mely ugyanezen év február közepén induló romantikus mexikói sikersorozatról szól, amely a "Por amar sin ley" címet viseli és egy korábbi sikertelenovella televisás feldolgozása. Hazánkba még nem érkezett meg, hiszen csupán alig néhány hete volt a hivatalos premierje is Mexikóban, de már most rekordokat dönt. A főszerepeket a gyártó egyik legsikeresebb női és férfi színészei kapták, Ana Brenda Contreras és David Zepeda, akik egymás iránti kitűnő kémiája a képernyőkön vitathatatalan. Mindketten korábban már játszottak együtt egy sorozatban, ahol a negatív oldalt erősítették és romantikus szálak nem fűzték őket egymáshoz. Most azonban az akkoriban kialakult vágyálmaink valóra válnak, hiszen Alejandra és Ricardo csodálatos és szenvedélyes szerelme kárpótol mindenért bennünket, amit akkor akár Maura-tól és Bruno-tól is reméltünk egymás iránt...

Főszerkesztő & design: Piper
Külső segítség: Viki
Tároló: G-portal
Frissek: amilyen sűrűn csak tudok
Források: XX ; Televisa, Las Estrellas ; XX ; XX ; XX
Zárás: Remélem soha
Css: lindadesign-nonstop.hu

Az epizódismertetőktől kezdve a szereplőkön és képkivágásokon át, minden saját készítés, saját nyomonkövetés alapján, spanyolról fordítva! Kérlek, ha kellenek az epizódismertetők írd ki a forrást, honnan származik! Köszönöm. Ha tiszteled a munkámat és tetszik a lap, ezt megteszed, ugye? Értsd meg kérlek, nem kevés munkám van benne. A saját lelkiismereteden múlik. Hálás köszönetem!

 
Chat

 
TestvéroldalTestvéroldalam az "Arrow" c. nagysikerű televíziós sorozat főszerelmespárjával, az Olicity-vel foglalkozik. Immáron három és fél éve, hogy szerkesztem!

Elitek (hamarosan képekkel!)

x Gabcsám x

 

Közvéleménykutatás
Közvéleménykutatás
Figyelemmel kíséred a sorozatot?

Neked hála, most már felkeltette az érdeklődésem! :)
Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
PASL Rajongók
Indulás: 2018-02-03
 
Hírek

Irány Cancún? - Forgatási spoilerek!

2018.04.17. 22:23, Piper

Szép estét mindenkinek! A mai rész epizódismertetője már fel is került a honlapra és ahogy ígértem, ha találok valami érdekes hírt, megosztom veletek. Hát most találtam. Ugyanis úgy tűnik, hogy kedvenceink közül jó néhányan Cancún felé vették útjukat. Ez az utazás pedig egy nagy családi utazás, hiszen elképzelhető, hogy néhány részét a sorozatnak majd ott fogják leforgatni. Legalábbis én így sejtem, hiszen mindannyian egyszerre utaztak, a cikk szerint Ana, David, Altaír, Ili, Eva, Manu és kb. mindenki aki számít már javában forgat. A színészek instán rengeteg képet posztoltak és twitteren is. Ha gondoljátok ti is járjatok utána, én már nagyon kíváncsi vagyok. :) XX

40. rész - Spoiler!

2018.04.06. 22:16, Piper

Háááát. Ez a hét is fordulatokban gazdag volt. SPOILER! Azonban sajnos igencsak lassan haladnak az események. Ahogy egyszer egy picit reménykedhetünk Alejandra és Ricardo románcában, szokás szerint, mindig történik valami. Az utóbbi két rész azonban nekem nagyon tetszett, ám a holnapi ahogy nézem megint "megmérgesít" majd. Ricardo-nak nagyon fáj, hogy Carlos folyton Alejandra körül legyeskedik, ráadásul még Joél halála is még rányomja a bélyegét a lelki állapotára, nem is beszélve arról, hogy Gustavo is mennyire bekattan... Mindezek ellenére egy remekül összehozott kis sorozat és nagyon boldog leszek, ha egyszer talán az egyik hazai csatorna jövőre műsorára tűzné ezt a kis dicső alkotást. Elérhetitek az egész heti epizódismertető sorozatot már, holnap pedig hozom a 40. részét! Szép éjszakát!

Végre - Spoiler!!

2018.03.22. 09:09, Piper

Juj, kedves lánykák és fiúk!! Végre, végre kezd igazán érdekes fordulatokat venni a sorozat alapból is kitűnő cselekménye. A mai résztől egyenesen meghaltam, hát még a holnapi mennyire fog tetszeni!!! Spoiler! Számomra ma mindent vittek az OLINARDO jelenetek. Ha látnátok Olivia és Leonardo mennyire helyesek együtt, javaslom nézzetek bele a mai jeleneteikbe a youtuben!!! Nem kéne kihagynotok, higgyetek nekem! *-* <3 Végre a három fő párosunk között egyre inkább alakul valami, leginkább ugyanis az Olinardo volt lemaradva, mint sereghajtó, de a mai jelenetekkel kapásból felcsúsztak a középmezőnybe és most inkább a Vicberto került hátrébb. Köztük is nagyon vontatott minden. Ugyebár eddig csak az Alecardo párosnál történt már más is egyszerű nézésen, vagy védelmezésen kívül. Hiszen egy rövid ideig jártak és csókolóztak és már egyre inkább szenvednek egymás nélkül. Köztük lassan már kialakulnak az igazán komoly érzelmek, főleg a holnapi rész utal erre, amikor is Ale úgy tűnik ki akarja dobni végre Carlos-t. Hiszen idegesíti, hogy a férfi mindig "Szerelmem"-nek hívja. :D Amikor pedig Ale mindig Ricardo közelében van, annyira boldog. Látszik, hogy kit szeret igazán. Ha Carmencita nem hozta volna a rossz hírt Oli esetével kapcsolatban, meg mertem volna rá esküdni, hogy történt volna köztük valami édes pillanat, mert Ale már éppen magyarázkodni akart valamit Ricardo-nak. :D Na, de nézzétek meg a holnapi előzetest, a kis nyomozóbandánk végre rálel a szemét Arturora, már ha tényleg ez a neve. Emellett pedig Ale jól összekap Carlosszal. :D:D Jaj, hogy Julian is milyen profi színész, kb. amennyire imádom őt, annyira gyűlölöm Carlost, pedig szerintem még nem is mutatta ki teljesen a foga fehérjét. Egyébként felraktam nektek a 28. rész epismijét is, de gyorsan kellett megírnom, ugyanis lassan el kell induljak a suliba, majd esetleg máskor kibővítem, de végül is a lényeg benne van. :) Stílusosan, Adíos! :D

5 dolog amit feltétlen tudnotok kell a PASLről! - SPOILER!

2018.03.18. 11:15, Piper

Bár ezeket már úgy is jól tudhatjátok, ha figyelemmel követitek a lapot mindennap. Azért lássuk mit mond nekünk a cikk, ha esetleg még csak valaki most kezdene ismerkedni a ragyogóan sikeres telenovellával.

1. A LEGNAGYOBB CSILLAGOK GYŰJTŐHELYE - Ez annyit takar, hogy a Televisa egy csokorba gyűjtötte nagyon sok kiemelkedő és igen magas sikerrel bíró atomtehetséges csillagát, közülük pedig a legtöbben már igencsak tapasztalt színész(nők)nek számítanak. Ilyen többek között Ana Brenda Contreras, David Zepeda, Julian Gil, Azela Robinson, Guillermo García Cantú (egyébként utóbbi kettőt fura végre egyszer jó szerepben is látni, de nagyon jó!!), Roberto Ballesteros, Altair Jarabo, stb.

2. EGY SIKERSOROZAT ADAPTÁCIÓJA - Talán kevesen tudjátok, hogy Kolumbiában nem olyan régen lett vége (és talán második évada is lesz) a "La ley del Corazón" c. nagysikerű telenovellának, melynek a "Por Amar Sin Ley" az adaptációja és reméljük bizonyos mértékben bőven lesz eltérés is, azokat a feldogozásokat imádom én is a legjobban, hiszen így van benne izgalom. A férfi főszereplője az eredeti sorozatnak egyébként ismerős lehet az "Édes dundi Valentinából", ahol a gonosz Roman Fonseca szerepébe bújt. Luciano D' Alessandro-ról  (Pablo) van szó és a szépséges Laura Londono (Julia) partnere volt a főszerepben.

3. EGY TUCAT ÜGYVÉD TÖRTÉNETE - Maga a történet leginkább ugyebár Alejandra és Ricardo szerelmére épül, azonban mellettük több jeles Vega ügyvédi irodánál dolgozó ügyvéd életét dolgozza fel, mint magánélet, mint szakmai sikerek terén. Emellé jön még Carlos és unokatestvére, Alan élete is.

4. LEGINKÁBB VALÓS TÖRTÉNETEKEN ALAPUL - Általában többnyire megtörtént esetek alapján készül, hogy ezzel is üzenni tudjon a sorozat a nézőinek.

5. ANA BRENDA, DAVID ZEPEDA ÉS JULIAN GIL MÁR ALAKÍTOTTAK EGYÜTT - Csak a "Sortilegio"-ban nagyjából mindannyian a gonosz oldalt képviselték és nem a jót, ráadásul teljesen más felállásban. A sorozat főszereplői egyébként Jaqueline Bracamontes és William Levy voltak. Két olyan tehetség, akiket szintén imádok, bár együtt szerintem pokoli rosszul mutattak, bár ez csak szubjektív véleményem. Számomra Jacky vagy Eduardo Santamaria-val, vagy Jaime Camil-lal a tökély, míg William Maite Perronival.

Fordítottam: Mundo Hispánico

Julian Gil megoszt néhány igen sötét dolgot karakteréről - Carlos egy angyalbőrbe bújt Ördög?

2018.03.18. 10:52, Piper
SPOILER!

Julian Gil korábban már játszott együtt Ana Brendával és David Zepedával is, azonban akkor még egy teljesen más felállásban. Most viszont a hármas románc körül folyik a sorozat főszála, melyben az általuk alakított férfi karakterek szállnak harcba az Ana által alakított női karakter szerelméért. Lássuk Julian mit árult el nekünk ravasz karakteréről, Carlos Ibarraról. Vajon Carlos egy angyal, vagy inkább egy angyalbőrbe bújt Ördög? Az Univision most utánajárt. Ti mit gondoltok mindezek alapján?

Carlos Ibarra nem csak nagyon sármos és ravasz természet, de igazán sikeres ügyvédi tehetségének köszönheti azt, hogy igazán rivális társa lehet irodája a Vega ügyvédi irodának. De vajon a bűnben, amiben elítélték tényleg csupán áldozat, vagy valójában ő a gyilkosa Patriciának?

Ugyanis tudnunk kell azt, hogy Alejandra azért szakított egykori szerelmével, mivel Carlos megcsalta őt az esküvőjük előtti éjszaka és hiába is lenne ártatlan a lány meggyilkolásával Carlos, Alejandra nem tud egykönnyen felejteni...

1. Carlos Ibarra egy nagyon okos és képzett ügyvéd. Emellett sármos, csábító és intelligens személyiség. Tehetségének köszönheti azt, hogy igazán nagy konkurencia lehet akár a Vega ügyvédi iroda számára is.

2. Bármire hajlandó azért cserébe, hogy Alejandra-val maradhasson. Mint tudjuk, Alejandra is rajta van azon a listán, amely dolgokat Carlos nem szeretne elveszteni és mivel Carlos gyűlöl veszíteni, ezért bármire képes. Még akkor is, ha ezzel Ricardo Bustamante életét is megkeseríti (Alejandraéval együtt).

3. Igazi manipulátor és zsaroló. Ez pedig sokszor a legveszélyesebb emberi fegyvert jelenti. Tudja, kinek mit mondjon, kit mivel állítson maga mellé. Olykor az emberi érzelmeket remekül alkalmazva, Ibarra mestere a színészetnek.

4. Mindent alaposan megtervez, stratégizál, számításba vesz, nehogy bármi téren is elbotoljon. Minden egyes napját, minden egyes lépését alaposan megfontolja. A megtévesztést remekül alkalmazva.

A kérdés pedig mindannyiunkat izgathat, Carlos Ibarra ragyogó és fedetlen ügyvédi külsejét, egy sötét bűnözői múlt és jelen fogja beárnyékolni valójában, főként ha tényleg ő Patricia, a sztriptíztáncosnő gyilkosa?

Fordítottam: laprensa.peru.com

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha