Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldaladat

Az oldal még 2018. február 3-án nyitotta meg hivatalosan kapuit, mely ugyanezen év február közepén induló romantikus mexikói sikersorozatról szól, amely a "Por amar sin ley" címet viseli és egy korábbi sikertelenovella televisás feldolgozása. Hazánkba még nem érkezett meg, hiszen csupán alig néhány hete volt a hivatalos premierje is Mexikóban, de már most rekordokat dönt. A főszerepeket a gyártó egyik legsikeresebb női és férfi színészei kapták, Ana Brenda Contreras és David Zepeda, akik egymás iránti kitűnő kémiája a képernyőkön vitathatatalan. Mindketten korábban már játszottak együtt egy sorozatban, ahol a negatív oldalt erősítették és romantikus szálak nem fűzték őket egymáshoz. Most azonban az akkoriban kialakult vágyálmaink valóra válnak, hiszen Alejandra és Ricardo csodálatos és szenvedélyes szerelme kárpótol mindenért bennünket, amit akkor akár Maura-tól és Bruno-tól is reméltünk egymás iránt...

Főszerkesztő & design: Piper
Külső segítség: Viki
Tároló: G-portal
Frissek: amilyen sűrűn csak tudok
Források: XX ; Televisa, Las Estrellas ; XX ; XX ; XX
Zárás: Remélem soha
Css: lindadesign-nonstop.hu

Az epizódismertetőktől kezdve a szereplőkön és képkivágásokon át, minden saját készítés, saját nyomonkövetés alapján, spanyolról fordítva! Kérlek, ha kellenek az epizódismertetők írd ki a forrást, honnan származik! Köszönöm. Ha tiszteled a munkámat és tetszik a lap, ezt megteszed, ugye? Értsd meg kérlek, nem kevés munkám van benne. A saját lelkiismereteden múlik. Hálás köszönetem!

 
Chat

 
TestvéroldalTestvéroldalam az "Arrow" c. nagysikerű televíziós sorozat főszerelmespárjával, az Olicity-vel foglalkozik. Immáron három és fél éve, hogy szerkesztem!

Elitek (hamarosan képekkel!)

x Gabcsám x

 

Közvéleménykutatás
Közvéleménykutatás
Figyelemmel kíséred a sorozatot?

Neked hála, most már felkeltette az érdeklődésem! :)
Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
PASL Rajongók
Indulás: 2018-02-03
 
PASL színészei közös sorozatokban

Talán érdekes lehet számodra és még nem tudtad... (folyamatos bővítés alatt)

Sortilegio 2009: Ana Brenda Contreras és David Zepeda, akik a sorozatunk fő sztárjai már korábban is játszottak együtt, azonban ott egyáltalán nem szerelmespár voltak, hanem mind a ketten gonoszakat alakítottak, akik szövetségre léptek egymással a főszereplő szerelmespár elválasztásának érdekében. Ez a sorozat nálunk is futott "Kettős játszma" néven és Jaqueline Bracamontes, illetve William Levy alakították a jó főszerepet, mint María José és Alejandro. Miközben a mi jóságos Alejandra-nk, alakította az ármányokat szövegető Maurá-t, a női gonoszt és a galamblelkű Ricardo-nk az erkölcstelen, hitvány, velejéig romlott és aljas Bruno-t. Ráadásul már itt is együtt játszottak Julían Gil-lel is. Tehát már a három főszereplőnk ott is közösen szerepelt együtt. Jómagam nem néztem ugyan a sorozatot, de Maura és Bruno közös jeleneteibe muszáj volt belenéznem, - még így is ők voltak a kedvenceim - mivel már akkor is láttam köztük egy óriási kémiát, amit azonban nem kamatoztatott a sorozat, pedig általában van hogy összehozzák egymással a gonosz karaktereket is, még ha nem is szerelemből. Örültem volna, mert bár imádom Jacky-t és William-et, együtt köztük semmi kémiát nem láttam, inkább Ana és William között. Viszont készült Mauráról és Bruno-ról egy nagyon édes közös kép, tisztán látszik mennyire jól illenek egymáshoz, ezért is boldog voltam, szinte madarat lehetett velem fogatni, mikor megtudtam, hogy 2009 után végre egy újabb sorozat vár kettejükre, aztán pedig már-már a mámoros szédülés keringet, mikor megtudtam, hogy a fő szerelmespárt alakítják majd. Jaj, csak nézzetek rájuk, olvadás van, de teljesen! <3 Annyira hálát adok a sorsnak, hogy ismét jó karakterek, hiszen többnyire azok. Bár a gonoszt is mesterien tudják hozni, azért mégis csak ez való igazán nekik! Csodás egy szerelmi sztorinak nézünk elébe és igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat, az már biztos! És szerintem az is már sejteni enged valamit, hogy nézettségi rekordot visz a sorozatunk Mexikóban...

La que no podía Amar 2011: Ana Brenda első, igazi főszerepe. Itt Julían Gil-lel játszott együtt, ahol Ana alakította a jóságos lelkű főszereplő nőt, Ana Paula-t, míg Julían szintén egy ördögi karaktert formált meg, Bruno személyében. Nocsak, ismét egy Bruno. A másik jó férfi főszereplő Jorge Salinas volt, illetve még José Ron, mint a jó jó riválisa, míg Bruno a rossz rivális, na értitek. Jómagam néztem a sorozatot és végig Ana Paula-nak és Rogelio-nak szurkoltam, mert annyira édesek voltak együtt Ana és Jorge. Egyébként a színésznő egyik legnagyobb különleges képessége szerintem, hogy gyakorlatilag alig akad olyan férfi színész, akivel ne lenne brutál jó a kémiája, mondjuk nálam egyetlen kivétel eddig José Ron. Mindkettejük óriási kedvenceim, de együtt nem szeretem őket. Így örültem, hogy Ana Paula sem Gustavo-t választotta, aki szegény elég szerencsétlen módon meg is halt a sorozatban, asszem pont Bruno keze által. Érdekesség, hogy Julían karaktere itt is Ana karakterének szerelméért küzdött, bár ez esetben még brutálisabb módon, mint a PASL-ben. Csak ajánlani tudom mindenkinek, remek sorozat. Megfigyelhetjük három férfi tisztességes, illetve tisztességtelen küzdelmét egy gyönyörű nő szerelméért, amely versenyben végül egy tanulságos ismeret tárul elénk azzal kapcsolatban, hogy az igaz szerelem két ember között még akkor is ki tud bontakozni, ha az egyik fél örök időkre tolókocsihoz kötött... Valóban csak ajánlani tudom, végtelenül gyönyörű történet, Ana alakítása pedig tanítani való már akkor is...

Inocente de ti 2004: Altaír Jarabo és Ilithia Manzanillo, akik Victoria-t és Olivía-t, a két legjobb barátnőt alakítják sorozatunkban, már 14 évvel ezelőtt játszottak együtt Camila Sodi és Valentino Lanus főszereplésével készült számomra imádott novellában, a nálunk "Liliomlány" néven futott, Viasat 3 csatorna által műsorra tűzött romantikus telenovellában. Altaír és Ilithia azonban itt még nagyon fiatalok voltak, azonban míg utóbbi egy nagyon gazdag családapának az egyik lányát játszotta rövid időre, addig Altaír már ott is komolyabb szerepet kapott, aminek köszönhetően még közvetlenül a nagykorúsága előtt megmutathatta, mennyire is tehetséges színésznő valójában. Altaír ugyanis magának a főszereplőnőnek, Camila-nak, vagyis a tudatlan és naív, de ugyanakkor végtelenül jólelkű Florecita-nak a kamasz és tanult húgát, Isela-t alakította. Ilithia pedig Monica-t alakította, aki szintén egy pozitív karakter volt, azonban túlságosan is pasifaló. Végül azonban rátalált a szerelem és már etéren is teljesen pozitív irányba megváltozott. Érdekesség, hogy ott gyakorlatilag egy közös jelenetük sem akadt, míg itt a legjobb barátnők. Amúgy ezt a sorozatot is végtelenül zabáltam, hiszen Camila és Valentino között eszméletlenül működött a kémia, a mai napig megveszek érte, pedig utoljára nagyon kicsiként láttam még, de szerencsére megvan a sorozat.

La Intrusa 2001: Vagyis a nálunk oly nagy sikerrel futó XXI. század eleji sorozat, amit még a mai napig is játszik a TV2, "A betolakodó" néven. Ebben a sorozatban játszott testvéreket, Guillermo García Cantú, illetve José María Torre, akik most Alfonso-t és Roberto-t alakítják. Míg előbbi a mostani jó karaktere helyett akkoriban a gazember nőcsábászt játszotta, utóbbi pedig ebben a sorozatban a jó nőcsábászt és annak idején a fiatal kamaszfiút alakította. Guillermo már akkor is tapasztalt és roppant tehetséges színész volt, míg José megmutathatta nagyon fiatalon, mire lesz képes majd a jövőben a képernyőkön. Jómagam is néztem anno a sorozatot, de ahogy manapság visszanézem, rájövök, hogy mennyi mindenre már nem is emlékszem abból, amit anno úgy imádtam, talán mentségemre szóljon, hogy akkoriban kb. még általános iskola alsó osztályait taposhattam.

La fuerza del destino 2011: Sandra Echeverría és David Zepeda főszereplésével készült, számomra imádott telenovella. Hazánkban "A végzet hatalma" néven futott és érdekesség, hogy anno az egyik álmodozó, Laisha Wilkins játssza a női főgonoszt, akinek karaktere a főhősnő testvére. Ebben a sorozatban játszott együtt David Leticia Perdigon-nal, aki amolyan fogadott édesanyja volt David karakterének, Iván-nak és egyben legjobb barátja édesanyja, akit mellesleg Gabriel Soto alakított, egy másik óriási és tapasztalt Televisa csillag. Tulajdonképpen maga a sorozat a két jólelkű férfi és "testvér" versengésén alapul, ami a Sandra által alakított Lucía miatt robban ki. Igazán lebilincselő kis történet, bár van benne egy-két számomra bosszús dolog, de a kémia tagadhatatlan. A mi sorozatunkban pedig David szintén főszereplő ugyebár, ám Leticia-val itt teljesen eltér a kapcsolatuk, bár mindketten jó karakterek, nincs sok közös jelenetük.

Acorralada 2007: Hazánkban "Sarokba szorítva" néven adta le az RTL Klub. Ebben szintén főszerepet játszott David/Max/Alejandro és a partnernője Alejandra Lazcano, Diana volt. Néhány részbe bele-bele néztem, nem rossz, de annyira nem látok senkik között kémiát. Itt szintén David és Julían játszottak együtt. Azt hiszem annyira nem volt gonosz karakter Julían, de nem valami jót alakított itt sem. Mindenesetre a párja Maritza Bustamente volt benne, aki szintén hatalmas kedvenc színésznőm, akinek véleményem szerint Carlos Ferro-val a legbombasztikusabb a kémiája. Egyébként itt is már együtt játszott William és David, méghozzá nagyon jó testvéreket a Sortilegio-val ellentétben. Tulajdonképpen a két fivér szerelmi életére épül az egész sztori, akik beleszeretnek a két nővérbe. Azaz négy testvér játssza a főszerepet, William/Larry párját például Mariana Torres, Gaby játszotta.

(C) PORAMARSINLEY.GP

 

Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!